Dostava medija

/Dostava medija
Dostava medija 2017-11-08T20:02:43+00:00

Navodila za pravilno pakiranje in dostavo medija

Za uspešno reševanje z vaših medijev je najpomembnejše, da medij prispe na naš naslov brez dodatnih poškodb. Zato je za dostavo medija priporočljivo upoštevati spodnja navodila za pakiranje in pošiljanje.

Pakiranje

Medij je priporočljivo zaviti v antistatično vrečko in zapakirati v malce večji paket, da se lahko dobro oblazini z raznimi dodatki, kajti le tako varuje vsebino pred raznimi udarci. Paket je priporočljivo poslati z oznako PAZLIVEJŠE RAVNANJE.

  • Medij v paketu ne sme imeti prostora, da se giblje, zato zapolnite prostor z dodatki, ki bodo dobro oblazinili medij. V primeru da se v paketu karkoli premika, vam na Pošti Slovenije zavrnejo pošiljanje z oznako pazlivejše ravnanje.
  • Primeru RAID sistemov je priporočljivo poslati zraven še kontroler na katerem je bil postavljen RAID.
  • USB medije je ravno tako priporočljivo zavarovati pred dodatnimi poškodbami, zato oblazinjene koverte niso priporočljive.
  • Oglejte si video z nekaj primerov pravilnega pakiranja:

Vse medije pošljite le na spodnji naslov:

Peter Kušar s.p., Tannaris
Cesta 3.julija 1B
1430 Hrastnik

Prosimo, da za vsak paket izpolnite On-Line Zahtevo ter kopijo priložite v paket zaradi večje sledljivosti. V kolikor niste prepričani v pravilnost pakiranja medija, nas lahko kontaktirate. Z veseljem vam bomo svetovali in posredovali informacije.

Paket Tannaris