Tannaris – reševanje podatkov

TANNARIS je podjetje, ki se ukvarja s celovitimi storitvami s področja ravnanja s podatki. Zavedamo se, da imajo v današnjem času ravno podatki največjo vrednost, zaradi česar je pravilno ravnanje z njimi ključnega pomena za uspeh tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. Prav zato sta vodilo našega poslovanja visoka varnost in strokovnost, naš primarni namen pa je svojim naročnikom zagotoviti celovito, strokovno in kakovostno ravnanje s podatki.
Tannaris podjetje je ponosno na svojo profesionalnost, računalniško znanje in izkušnje na različnih računalniških področjih.

Kdo smo?

Prijazno ter strokovno pomagati naročnikom z reševanjem podatkov njihovih izgubljenih podatkov. Potruditi se, da se reši kar se da največ podatkov.

Spoštovanje: Do drugih se obnašamo tako, kot bi si želeli, da se drugi obnašajo do nas. Ne dopuščamo nespoštljivega odnosa.

Integriteta: Z obstoječemi stranki, kot tudi novimi, imamo odprt, pošten in iskren odnos. Ko rečemo, da bomo nekaj naredili, to tudi naredimo.

Komunikacija: Komunikacija je naša obveza. Vzamemo si čas za pogovor s strankami. Verjamemo, da je informacija namenjena temu, da se giblje in da informacije premikajo ljudi.

Tannaris bo postal sinonim za kakovostno in profesionalno reševanje podatkov v Sloveniji in v svetu. Iz dneva v dan se trudimo postati boljši.

S čim se ukvarjamo?

Reševanje podatkov s trdih diskov 100%
Reševanje podatkov z USB ključkov 95%
Reševanje podatkov iz ostalih medijev 90%
IT svetovanje in storitve 100%

Izkaznica podjetja

S področja reševanja podatkov potrjuje status:

Professional Member of the IPDRA

Računalniška znanja potrjujejo statusi:

Microsoft Certified System Engineer (MCSE)
Microsoft Certified Professional (MCP)
Microsoft Certified System Administrator (MCSA)
Microsoft Certified Database Administrator (MCBA)